Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЗ якими хворобами допоможе впоратися йодна сітка?

З якими хворобами допоможе впоратися йодна сітка?

Этот материал также доступен на русском языке
Йодна сітка – це народний засіб від багатьох хвороб, що показало свою ефективність не одному поколінню. Йод – вкрай потрібний елемент для нашого організму, що робить йодну сітку корисною. Взяти хоча б той факт, що дві третини йоду (який є в організмі людини) зберігається у щитподібній залозі.

А недолік цього елемента, як відомо, порушує його роботу, тому це призводить і до порушення обміну речовин, уповільнення розумової діяльності, відчуття нестачі енергії.

Щоб уникнути таких наслідків, потрібно збагачувати свій раціон йодовмісними продуктами (насамперед морепродуктами). Стане в нагоді тут і йодна сітка на тілі.

Як правильно робити йодну сітку?

На внутрішній поверхні передпліччя (там найшвидше всмоктується речовина) на п’яти квадратних сантиметрах сіточкою нанесіть один шар йоду. Дітям для цього підходять п’яти та долоні.

Йод має протизапальну властивість. А ще сприяє активізації всього організму та покращує стан ділянки, ураженої запаленням. Такий метод дієвий при ревматизмі, невралгії, радикуліті, міозіті, м’язовому та суглобовому болю. При цьому йодну сітку треба робити на ділянці тіла, що турбує.

Рекомендується це робити з ранку, щоб протягом дня краще почуватися. Відстань між йодними смужками має становити близько сантиметра, що дозволяє відокремити хвороботворні бактерії та знищити їх шляхом проникнення йоду через шкіру.

У разі застуд йодну сітку роблять на стопах. А найдієвіший метод – точкове нанесення на біологічно активні точки. Але правильно це зробити зазвичай може тільки лікар.

Важливо

Якщо йодна сітка увібралася в шкіру через годину або через кілька годин – вам явно не вистачає цього мікроелемента. Якщо протрималася більше двох-трьох днів – йоду у вашому організмі надміру.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні