Інгредієнти:
сир – 500 г,
яйця – 4 шт.,
цукор – 120 г,
крохмаль – 30 г,
родзинки, цукати, вершкове масло, панірувальні сухарі та плитка шоколаду – за смаком.
Приготування:
- Сир пропустити через м’ясорубку, щоб вийшла повітряна маса.
- Ізюм промити, змішати з крохмалем і додати в сир разом з цукатами.
- Жовтки відокремити від білків і додати до них половину цукру.
- Однорідну жовткову масу додати до сиру та перемішати.
- Білки збити, поступово додаючи цукор, що залишився, і покласти в сир.
- Форму для запікання змастити олією та присипати панірувальними сухарями.
- Викласти сир у форму та випікати 40 хвилин при середній температурі (160-170 градусів).
- Для глазурі розтопити шоколад на водяній бані та покрити поверхню паски.