П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПасхальні рецепти: сирна паска у шоколадній глазурі

Пасхальні рецепти: сирна паска у шоколадній глазурі

Этот материал также доступен на русском языке
Великодні рецепти у кожної господині свої. Сьогодні розповімо, як приготувати смачну сирну паску з шоколадом.

Інгредієнти:

сир – 500 г,

яйця – 4 шт.,

цукор – 120 г,

крохмаль – 30 г,

родзинки, цукати, вершкове масло, панірувальні сухарі та плитка шоколаду – за смаком.

Приготування:

  1. Сир пропустити через м’ясорубку, щоб вийшла повітряна маса.
  2. Ізюм промити, змішати з крохмалем і додати в сир разом з цукатами.
  3. Жовтки відокремити від білків і додати до них половину цукру.
  4. Однорідну жовткову масу додати до сиру та перемішати.
  5. Білки збити, поступово додаючи цукор, що залишився, і покласти в сир.
  6. Форму для запікання змастити олією та присипати панірувальними сухарями.
  7. Викласти сир у форму та випікати 40 хвилин при середній температурі (160-170 градусів).
  8. Для глазурі розтопити шоколад на водяній бані та покрити поверхню паски.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні