Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовини150 радіостанцій транслювали пісню Джона Леннона заради миру в Україні

150 радіостанцій транслювали пісню Джона Леннона заради миру в Україні

Этот материал также доступен на русском языке
150 радіостанцій транслювали Сьогодні вранці, 4 березня, о 09:45 за київським часом близько 150 громадських радіостанцій по всій Європі включили у своїх ефірах пісню Джона Леннона «Дай миру шанс», присвячену єдності, надії та миру

Цю символічну композицію одночасно почули слухачі понад 25 країн. Від України у цій акції брало участь Українське радіо.

«Жах війни проти України з кожним днем стає дедалі очевиднішим. Потрібна наша солідарність, наша людяність та наша підтримка. Це хороший сигнал, коли європейські радіостанції поєднують зусилля, щоб нагадати нам про цю пісню. Це джерело сили, яке закликає нас не дивитися в інший бік», – каже організатор, генеральний директор RBB Radio Eins in Berlin Патріція Шлезінгер.

Виконавчий продюсер Першого каналу Українського радіо Юрій Табаченко сказав: «Українське радіо дякує своїм колегам з Європейського мовного союзу за підтримку. Дуже важливо, що сьогодні Європа об’єдналася довкола України».

Нагадаємо, з початку відкритої агресії РФ проти України Українське радіо веде цілодобове прямоефірне мовлення, надаючи слухачам найоперативнішу та найточнішу інформацію про перебіг бойових дій та оборону країни.

Українське радіо можна слухати у FM та AM діапазонах (або СВ) на частотах 549 кГц, 657 КГц, 873 кГц та 1404 кГц по всій країні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні