Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаНовини"Укрпошта" почала відновлювати міжнародну доставку

“Укрпошта” почала відновлювати міжнародну доставку

Этот материал также доступен на русском языке
Акціонерне товариство "Укрпошта" почало відновлювати міжнародну доставку.

Про це йдеться у повідомленні компанії, передають Українськi Новини.

“З 1 березня 2022 року “Укрпошта” почала відновлювати доставку експорту. Поки що експортні відправлення з 8 регіонів (Львівська, Хмельницька, Волинська, Чернівецька, Тернопільська, Івано-Франківська, Рівненська, Закарпатська області) оформляються стабільно на ММПО (місці міжнародного поштового обміну) “Львів” з подальшою доставкою через Польщу світом. Практично всі інші регіони працюють на прийом пошти у відділеннях”, – йдеться в ньому.

Згідно з повідомленням, “Укрпошта” працює над відновленням прямих магістралей між областями та подальшою доставкою до Львова експортних відправлень, наприклад, такими маршрутами стануть Одеса-Львів та Дніпро-Львів.

Окрім Польщі транзитом для Укрпошти на прийом імпорту з усього світу виступають Словаччина, Латвія та Молдова.

Пошти цих країн приймають для Укрпошти відправлення зі всього світу, які доставляють на український кордон, де вже Укрпошта перевантажує імпорт у власні вантажівки для доставки відправлень Україною.

Наразі небо України повністю закрите для цивільної авіації. Як тільки буде знято обмеження, компанія відразу відновить програму польотів.

“Зараз “Укрпошта” працює над відновленням чартерних рейсів, які по дорозі назад могли б доставляти гуманітарну допомогу”, – додали в компанії.

Як рано ми повідомляли, що “Укрпошта” скасовує плату за зберігання посилок до завершення бойових дій.

Нове на сайті