Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЕвакуаційними рейсами «Укрзалізниці» перевезено понад 750 тисяч українців: розклад на 2 березня

Евакуаційними рейсами «Укрзалізниці» перевезено понад 750 тисяч українців: розклад на 2 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Укрзалізниця продовжує стабільний рух. Додаткові евакуаційні рейси будуть призначені протягом дня відповідно до оперативного аналізу динаміки руху.

Як дістатися до Угорщини?

Водночас «Укрзалізниця» створила одразу низку хабів для зручної евакуації українських жінок та дітей:

У Чопі: поїзд №7617/7618 о 00:40 відправлятиметься зі Львова до Чопа

поїзд № 7619/7620 відправитися о 05:27

Крім того, зі станції Чоп до Захона (Угорщина) продовжує курсувати щодня 9 пар поїздів угорського формування.

2 березня відбудеться евакуаційний рейс із вокзалу міста Чоп до Чехії. Рухомий склад наданий чеським перевізником. Поїзд робитиме зупинки по території Словаччини та Чехії, слідує через Кошице, Остраву та Прагу. Відправлення 16.40, проте митний контроль слід пройти до 15.30.

Посадка на поїзд здійснюється за закордонним паспортом. Пріоритет віддається жінкам та дітям. Безкоштовний проїзд! Також нагадуємо, що із залізничної станції Чоп ходять кожні три години регулярні поїзди Чоп-Захонь до Угорщини.

Евакуаційні рейси до Польщі

На залізничних вокзалах організовано харчування та медичну допомогу. Посадка проводиться за наявності квитка та паспорта.

У Львові:

Повідомлення Львів-Перемишль забезпечено човниковими рейсами електричок протягом дня, а також поїздом 35/36 Одеса-Перемишль, що прямує через Львів.

Повідомлення Львів-Хелм обслуговується зручним та сучасним ДПКр-3, рейс відправляється о 13:30.

Повідомлення Львів-Грубешів: рейси в зручний польський хаб о 06:25 та о 10:25. Графік усіх поїздів може змінюватись в залежності від оперативної ситуації.

Станом на 1 березня евакуаційними рейсами “Укрзалізниці” перевезено понад 750 тис. українців. Звертаємо увагу пасажирів, що посадка на евакуаційні рейси є пріоритетною для пасажирів з придбаним квитком.

Додатковий евакуаційний рейс з Харкова

Враховуючи оперативний аналіз руху, Укрзалізниця призначає додатковий евакуаційний рейс з Харкова до Тернополя двоповерховий поїзд Skoda City Elephant. Відправлення поїзда з Південного вокзалу (Харків-Пасажирський) о 14.30. Ще один евакуаційний швидкісний експрес Харків-Львів заплановано на 17.00.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в “Укрзалізниці” запустили евакуаційний рейс до Чехії.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні