Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЗимові Олімпійські ігри-2022: коли і хто змагатиметься за медалі 19 лютого

Зимові Олімпійські ігри-2022: коли і хто змагатиметься за медалі 19 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
У суботу, 19 лютого, розіграють вісім комплектів нагород. Українські спортсмени цього дня участі у змаганнях не братимуть.

Цього дня змагання розіграють 8 комплектів нагород. Фінали заплановані у фрістайлі, гірськолижному спорті, лижних гонках, керлінгу, ковзанярському спорті, фігурному катанні та бобслеї.

У прямому ефірі олімпійський турнір можна переглянути на платформі “Супільне Спорт”. Частину змагань покаже телеканал UA Перший. Початок трансляції о 06:01 за київським часом.

О 03:30 день відкриють фрістайлісти. Чоловіки змагатимуться у дисципліні скі-хафпайпу. За нагороди змагатимуться 12 спортсменів.

Командні змагання чекають на гірськолижників. Фінал змішаних змагань розпочнеться о 06:46.

Мас-старт відбудеться у лижних перегонах. Чоловіки бігтимуть 50 км вільним стилем. Старт о 08:00.

На 08:50 призначено фінал змагань з керлінгу. За звання олімпійських чемпіонів змагатимуться чоловіки. У вирішальний матч пробилися команди Великої Британії та Швеції.

У ковзанярському спорті заплановано два фінали у мас-старті. Чоловіки битву за медалі розпочнуть о 10.30. Жіночий фінал призначено на 11:00.

Починаючи з 13:00 змагатимуться фігуристи. На льоду з’являться спортивні пари. Нагороди розподілять за наслідками довільної програми.

Нарешті змагання з бобслею розпочнуться о 15:30. Четверту спробу проїдуть жінки у двійках.

Нагадуємо, що Зимові Олімпійські ігри-2022 у Пекіні стартували 4 лютого та завершаться урочистою церемонією, яка відбудеться 20 лютого 2022 року.

Урочисту подію можна буде переглянути у прямій трансляції UA: Перший. Початок церемонії закриття заплановано на 14.00 за київським часом. Зазначимо, що телеканал UA:Перший також є доступним на сервісах MEGOGO і OLL.TV.

Пряма трансляція шоу буде доступна на YouTube-каналі Eurosport.

Закриття Ігор-2022 відбудеться на Національному стадіоні Пекіна, відомому також як Пташине гніздо. Там проходила церемонія відкриття змагань.

Раніше ми розповідали про першого українського медаліста Олімпіади в Пекіні , а також історію створення олімпійських букетів, які вручають переможцям.

Нове на сайті