Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на тиждень з 21 по 27 лютого: дощі та...

Погода в Україні на тиждень з 21 по 27 лютого: дощі та сонце

Этот материал также доступен на русском языке
Цей тиждень радуватиме українців по-справжньому теплою погодою, на півдні стовпчики термометрів вдень підніматимуться до 10 градусів тепла. Але сонячних днів буде мало. Синоптики прогнозують хмарну погоду із дощами.

У понеділок, 21 лютого , у Києві вдень буде +7 градусів, похмуро та дрібний дощ. На сході вдень температура повітря прогріється до 7-8 градусів, без опадів. На заході 6-7 градусів, весь день буде дощовим. На півдні справжня весна – до +10 градусів, сонячно.

У вівторок, 22 лютого , у Києві вдень +6 градусів, практично весь день буде хмарним. Вночі буде йти дощ, який посилиться вранці, але до полудня він має припинитися. У східних областях +8 градусів, вдень очікується невеликий дощ, який до вечора може посилитися. У західних областях -5-6 градусів, до полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора має скінчитися. У південних областях буде +9 градусів та у другій половині дня синоптики прогнозують дощ.

У середу, 23 лютого , температура у деяких регіонах України трохи знизиться. У Києві вдень синоптики обіцяють похмуру погоду та +3 градуси. На сході країни +9-10 градусів, дощ. На заході +3-4 градуси, вдень почнеться невеликий дощ, а ввечері йому на зміну прийде дощ зі снігом. На півдні +7 градусів та хмарно.

У четвер, 24 лютого , у Києві +3 градуси, хмарно з проясненнями. У східних областях +5 градусів та похмуро весь день. У західних областях -4 градуси, хмарно, без опадів. У південних областях +7 градусів, хмарно із проясненнями.

У п’ятницю, 25 лютого , у Києві вдень +4 градуси, похмуро, без опадів. На сході +3-4 градуси, небо буде вкрите хмарами. На заході +5 градусів та хмарно. На півдні +7 градусів та сонячно.

У вихідні, 26 та 27 лютого , погода суттєво не зміниться. У Києві вдень буде 5-6 градусів, похмуро. На сході 5 градусів, похмуро, дощі. На заході +3-9 градусів, хмарно із проясненнями, у неділю можливий дощ. На півдні +7-8 градусів, похмуро з проясненнями.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про погоду на тиждень із 14 по 20 лютого.

Підготовлено за матеріалами Sinoptik

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні