Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк за допомогою шипшини легко і просто очистити печінку

Як за допомогою шипшини легко і просто очистити печінку

Этот материал также доступен на русском языке
Печінка виконує особливу роль в організмі та фільтрує кров. Так як за добу через неї проганяється вся кров, що є в організмі, приблизно 400 разів, можна зрозуміти, яку колосальну роботу їй доводиться виконувати.

Печінка виконує особливу роль в організмі та фільтрує кров. Так як за добу через неї проганяється вся кров, що є в організмі приблизно 400 разів, можна зрозуміти, яку колосальну роботу їй доводиться виконувати.

Щоб допомогти цій залозі очиститися від токсичних речовин, що накопичуються в ній, можна використовувати шипшину. Він чудово впорається з цим завданням.

Для очищення печінки шипшиною з сорбітом за методом Неумивакіна необхідно взяти дві жмені сухих ягід. Цієї кількості буде цілком достатньо, щоб отримати півлітра відмінного засобу для чищення.

Готуємо

Насипаємо шипшину в термос і заливаємо 0,5 літра гарячої води. Через 12 годин настій буде готовий до вживання. Залишиться тільки додати до нього 3 столові ложки сорбіту чи ксиліту.

Приймаємо

Приймається ліки натще – 1 склянка і ще 1 склянка через 20 хвилин, але вже без жодних добавок. Не раніше ніж за годину можна щільно поснідати. Курс лікування повторюється кожні 2 дні, 6 разів.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні