Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГроші за вакцинацію допоможуть передплатити газету "На пенсії" (покрокова інструкція)

Гроші за вакцинацію допоможуть передплатити газету “На пенсії” (покрокова інструкція)

Этот материал также доступен на русском языке
Про те, як передплатити газету «На пенсії», не виходячи з дому, ми вже не раз писали. А от як придбати улюблене видання і при цьому не витратити жодної гривні зі своєї пенсії – ми розповідаємо вперше. З'явилася така нагода завдяки програмі «еПідтримка».

Тепер усі повністю вакциновані від коронавірусу та ті, що оформили зелений сертифікат у додатку «Дія» можуть витратити отримані віртуальні гроші, передплативши улюблене видання.

Зробіть подарунок собі, якщо ще не встигли оформити передплату на газету «На пенсії» до кінця року, або порадуйте близьких, любиму вчительку, яка вже на пенсії, а може сусідку, яка вас доглядала в дитинстві, приємним сюрпризом.

Головне – вже не треба йти на пошту, щоб передплатити газету, – це можна зробити онлайн і можна зробити з-за кордону.

Як оформити онлайн-передплату газети “На пенсії”?

Оформити передплату за програмою «еПідтримка» можна лише через онлайн-сервіс «Укрпошти». Причому зробити це дуже просто.

КРОК 1. Зайдіть на сайт «Укрпошти» за одним із посилань, поданих нижче:

Варто зазначити, що на території Донецької, Луганської та Одеської областей за місцевими каталогами тарифи на друковані видання за передплатою нижчі, відповідної і їхні передплатні індекси інші.

Для Донецької та Луганської областей:

Що ж до передплати в Одеському регионі, то можна передплатити регіональне видання російською мовою:

КРОК 2. Виберіть бажану кількість місяців передплати. Нагадаємо, що зараз можна оформити передплату на 10 місяців.

КРОК 3. Потім наведіть курсор на кнопку «Додати у кошик» і натисніть.

КРОК 4. Перевірте правильність заповнених даних для доставки і підведіть курсор до рядка «Оформити замовлення».

КРОК 5. У передплатному купоні, що з’явиться, вкажіть свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові, поштову адресу, номер телефону та електронну адресу, на яку вам прийде повідомлення про підтвердження замовлення. Потім внизу виберіть спосіб оплати – «Оплата карткою еПідтримка» і натисніть кнопку «Продовжити».

КРОК 6. У вікні, що з’явиться, введіть дані вашої пластикової картки від «еПідтримка»: 16-значний номер картки та термін її дії (зазначені на лицьовому боці опуклими цифрами), а також так званий код CVV (три останні цифри на обороті картки, вони ташуються поряд із голографічною або чорною смугою). Ці ж дані можна знайти на карті в електронному вигляді у вашій банківській програмі, через яку ви оформляли картку «еПідтримка». Після введення всіх даних підтвердіть оформлення замовлення.

Як зрозуміти, що передплата пройшла успішно?

По завершенні оформлення передплати на вашу електронну пошту, яку ви вказали під час реєстрації, надійдуть два документи.

1. Квитанція про успішно проведену оплату.

2. Абонемент на передплату з вашими даними, індексом та назвою видання, адресою доставки. Саме цей документ потрібно буде пред’являти, якщо виникнуть питання щодо доставки газети.

Зверніть увагу: якщо ви не знайшли у себе на пошті, у розділі «Вхідні листи», абонемент, що підтверджує передплату на газету, або квитанцію про оплату, перевірте розділ «Спам». Можливо, потрібний лист у цій папці.

Якщо виникли питання щодо передплати онлайн

З усіх питань, пов’язаних з оформленням онлайн-передплати, телефонуйте до кол-центру «Укрпошти»: 0-800-300-545 (безкоштовно).

Нагадаємо, раніше ми розповідали, куди витратити “тисячу Зеленського”.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні