КАРДАМОН
стимулює роботу нервової системи, зміцнює шлунок, допомагає при застуді, астмі, бронхіті, циститі, шкірних захворюваннях. Додавайте його в чай, різні супи, страви з рису, в домашній хліб.
ГВОЗДИКА
покращує кровообіг, очищає дихальні шляхи, підтримує здороʼя травної системи. Достатньо одного-двох бутонів, щоб збагатити страву ароматом та корисними властивостями цієї спеції.
ЧОРНИЙ ПЕРЕЦЬ
покращує травлення та допомагає схуднути природним шляхом. Його можна додавати не тільки в основні страви, супи, соуси та салати, а й у чай, і в десерти.
АНІС
має протизапальні, відхаркувальні, дезінфікуючі та жарознижувальні властивості, що особливо цінно взимку. Додавайте аніс у гарячі напої, випічку, супи та основні страви.
ІМБИР
зігріває, очищає організм від токсинів, нормалізує обмін речовин, зміцнює імунітет, знижує температуру тіла, знімає біль у мʼязах при вірусних захворюваннях