Новини

Лимон: чому потрібно вживати разом із шкіркою?

Лимон: чому не можна зрізати шкірку?

Відповідає лікар Вікторія Савицька:

Найбільше цінних речовин міститься у шкірці плодів. Тому її обов’язково потрібно використовувати у їжу.

До речі, лимон не можна класти в заварений окропом чай. Під впливом високих температур вітамін С руйнується, тому краще кинути лимон у теплий напій перед тим, як збираєтеся його пити, а щоб чай набрався кислинки, просто видавіть лимон і потім покладіть в кухоль.

Не варто також викидати шкірку мандаринів та апельсинів – краще заварюйте її у чаї для аромату, але, знову ж таки, пам’ятайте, що заливати її окропом не можна. Найкраще настояти такий напій у термосі протягом 5-6 годин.

ВАЖЛИВО! Будь-які цитрусові слід добре промивати теплою водою перед використанням.

Читайте також: Селекціонерам вдалося створити лимони з рожевою м’якоттю

Метки: польза советы цитрусовые

Новое на сайте

  • Новини

Уряд ухвалив важливе рішення щодо виплат сім’ям захисників: що змінилося

Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.

22/11/2024 19:57
  • Новини

Аномальна погода у грудні: синоптики зробили несподіваний прогноз

Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.

22/11/2024 19:08
  • Новини

Деякі пенсіонери отримають у грудні доплату: сума виплати залежить від розміру пенсії

Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.

22/11/2024 17:25
  • Новини

До 43 200 гривень: Карітас надає українцям нову грошову допомогу

Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.

22/11/2024 15:58
  • Новини

Кімнатні рослини, які як магніт притягують кохання та добробут у кожну оселю

Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.

22/11/2024 14:31
  • Новини

Несподіваний інгредієнт, який зробить котлети соковитими та ніжними

Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…

22/11/2024 13:39