Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на тиждень з 17 по 23 січня: чи буде...

Погода в Україні на тиждень з 17 по 23 січня: чи буде Водохреще морозним та сніжним?

Этот материал также доступен на русском языке
На більшій частині території України цього тижня буде сніжно та морозно, хоча нижче мінус 10 градусів навіть уночі температура не опускатиметься.

У понеділок, 17 січня, у Києві вдень буде +1 градус, сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Увечері очікується дрібний сніг. У східних областях удень +1-2 градуси, синоптики прогнозують невеликий дощ. У західних областях удень температура прогріється також до +1 градуса, можливий сніг з дощем. У південних областях удень +3-4 градуси, хмарно.

У вівторок, 18 січня , температура по всій країні почне трохи знижуватися. Так, у Києві вночі – мінус 4, вдень – мінус 2, дрібний сніг йтиме майже весь день. Вранці він може посилитися, але надвечір поступово вщухне. На сході країни вдень близько нуля і також сніжно. На заході вдень +1 – мінус 1 градус, хмарно із проясненнями. На півдні вдень +1 градус, можливий сніг.

У середу, 19 січня , на свято Хрещення Господнього, сильних морозів та снігопадів синоптики не прогнозують. У Києві вдень мінус 2 та дрібний сніг. На сході вдень мінус 5 та дрібний сніг. На заході вдень +1 – мінус 1 градус, хмарно. На півдні країни 0 градусів та сонячно, без снігу.

У четвер, 20 січня , у Києві вночі 0 градусів, вдень +1 градус, протягом усього дня очікується сніг. У західних областях удень +1-3 градуси, можливий сніг із дощем, вночі близько 0 градусів. У східних областях вдень близько 0 градусів, вночі мінус 9 градусів, можливий невеликий сніг. У південних областях удень +4 та похмуро.

У п’ятницю, 21 січня , у Києві вдень -2 градуси, весь день очікується дрібний сніг. На сході країни вдень мінус 2 градуси та сніг. На заході теж мінус 2 та дрібний сніг. На півдні вдень +1 хмарно з проясненнями.

У вихідні, 22 та 23 січня, у Києві вночі до мінус 6 градусів, вдень у суботу буде мінус 5 градусів, а у неділю +1 градус, синоптики обіцяють невеликий сніг. У східних областях уночі до мінус 10 градусів, а вдень мінус 6-7 градусів, дрібний сніг. У західних областях вдень мінус 3 – +2, вночі до мінус 6 градусів, сніг з дощем. У південних областях вночі до мінус 5 градусів, вдень мінус 1-2 градуси, хмарно.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, якою буде погода на Старий Новий рік.

Підготовлено за матеріалами sinoptik.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні