П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на тиждень з 10 по 16 січня: сніг з...

Погода в Україні на тиждень з 10 по 16 січня: сніг з дощами

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня погода в Україні буде мінливою. Понеділок буде теплим, а ось із вівторка розпочнеться зниження температури. У середу та четвер буде морозно, а у вихідні знову потеплішає.

У понеділок, 10 січня , на більшій частині країни опадів синоптики не прогнозують. У Києві температура вдень триматиметься в межах 0 градусів. У південних областях температура повітря прогріється до +3-6 градусів. У західних областях можливий сніг, який до кінця дня припиниться. Температура повітря мінус 1-3 градуси. На сході вдень буде +3-4 градуси, хмарно із проясненнями, уночі можливий невеликий сніг.

У вівторок, 11 січня , у Києві вдень буде мінус 4 градуси, вранці синоптики прогнозують невеликий сніг. На півдні – +2-3 градуси та можливий сильний сніг. У західних областях небо буде затягнуте хмарами, температура мінус 2-4 градуси. У східних областях удень обіцяють 0 градусів та дрібний сніг.

У середу, 12 січня , вночі у Києві температура опуститься до мінус 10 градусів, вдень слід очікувати мінус 5-6 градусів, буде ясно. У південних областях удень температура опуститься до мінус 3-5 градусів, ранок буде похмурим, а от день та вечір – ясним. У західних областях також морозно, вдень мінус 6-9 градусів, хмарно. На сході вночі мінус 12-13 градусів, а вдень мінус 6-7 градусів, опадів не передбачається.

У четвер, 13 січня , у Києві вдень температура коливатиметься в межах мінус 2-3 градуси, хмарно з проясненнями. У південних областях сонячно, температура вдень -1-2 градуси. На заході вночі мінус 13-14 градусів, а вдень мінус 2-4 градуси, опадів не передбачається. На сході хмарно із проясненнями, вдень стовпчики термометрів показуватимуть мінус 5-7 градусів.

У п’ятницю, 14 січня , у Києві вдень +1 градус, дрібний дощ зі снігом. У південних областях стовпчики термометрів піднімуться до +4-5 градусів, погода буде похмурою. На заході синоптики вдень прогнозують 0 градусів та сніг із дощем. На сході вночі мінус 8-9 градусів, можливий дрібний сніг.

У вихідні, 15 та 16 січня практично на всій території України вдень буде плюсова температура від 1 до 5 градусів, уночі – мінус 2-6 градусів. Опади у вигляді дрібного снігу можливі на заході та сході.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яка погода нас чекає у 2022 році.

Підготовлено за матеріалами SINOPTIK.UA

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні