П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниНа відомому курорті в Івано-Франківській області відкрився музей воскових фігур

На відомому курорті в Івано-Франківській області відкрився музей воскових фігур

Этот материал также доступен на русском языке
На Івано-Франківщині на Буковелі відкрився музей воскових фігур. Самі фігури силіконові, але вкриті воском.

Побачити тут можна Бреда Пітта, Брюса Вілліса, Адель та ще два десятки відомих та знаменитих. Зріст, статура, зачіска, навіть манера одягатися – майже стовідсотково відповідають реальним прототипам – кажуть працівники музею. Відвідувачі ж зізнаються — іноді навіть моторошно дивитись на зірок із воску — у них навіть очі, наче живі, — про це йшлося у сюжеті ТСН.

Віл Сміт, ніби готується розповісти анекдот. А Дональд Трамп здивовано зробив паузу в промові, вражений побачивши вас. На перший погляд, усі ці постаті – живі люди. Але варто добре придивитися справді воскові фігури.

Працівники музею дають лише один відсоток на похибку – не схожі на реальні прототипи. А так, і зріст, і обсяги, і колір очей, і навіть зуби – точнісінько як у самих зірок.

Фігури виготовлені за найсучаснішими технологіями в одній із найкращих майстерень світу, яка, зокрема, співпрацює з музеєм Мадам Тюссо та його барселонським аналогом.

А деякі постаті на зірок не схожі. Так сталося з Леонардо ді Капріо, просто його зробили відповідно до його справжнього віку — 47-річного. А не таким, як звик його бачити глядач у кінострічці “Титанік”.

Незабаром музей воскових фігур на Буковелі поповниться і українськими зірками. Якими саме – під час голосування вирішать гості курорту. Зараз найбільше симпатій у Кузьми Скрябіна та братів Кличко. А ось із жінок туристи найбільше хочуть бачити Тіну Кароль.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні