Новини

Рецепт дня: короп, запечений на грилі

Нам знадобляться:

короп — 1 шт.,

зелень — півпучка петрушки і кропу,

цибуля — 2 шт.,

часник — 1 зубець,

сіль, перець, спеції – за смаком.

Приготування:

  1. Короп миємо, чистимо луску, нутрощі, зябра і очі. Видаляємо чорну плівку і ще раз миємо.
  2. Цибулю і часник чистимо і нарізаємо кружечками. Зелень миємо і просушуємо.
  3. На рибі робимо невеликі надрізи поздовж. Намазуємо спеціями, часником і обгортаємо цибулею. У черевце кладемо зелень. Залишаємо на 1 годину.
  4. Кладемо тушку на решітку, яку змащуємо олією. Запікаємо рибу 10-12 хвилин з кожного боку. Має бути чудовий жар (сильний). Зелень перед вживанням забираємо.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу, запечену під сметаною.

Новое на сайте

  • Новини

Які цікаві факти ви не знали про Великдень

Великдень - одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, яке люди відзначають вже понад дві…

05/05/2024 09:28
  • Статті

Виплата пенсій: які зміни чекають на пенсіонерів за новим законом

Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…

05/05/2024 08:21
  • Новини

Яке сьогодні свято: 5 травня – Світле Христове Воскресіння, Великдень

Сьогодні неділя, 5 травня 2024 року. 126-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…

05/05/2024 07:37
  • Новини

Вітаємо з Великоднем!

Сьогодні, 5 травня, православні відзначають Світле Христове Воскресіння.

05/05/2024 06:22
  • Новини

Найсоковитіші та неймовірно смачні біляші: цей рецепт ви обов’язково захочете повторити

Кожна господиня має свій рецепт приготування біляшів. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні,…

05/05/2024 05:27
  • Новини

Для багатьох це буде несподіванкою: як часто потрібно прати постільну білизну та чому

Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…

04/05/2024 22:56