Новини

Чому у банці з медом утворюється біла піна?

Насправді це натуральна медова глюкоза, яка проявляється лише у якісному продукті. Будьте впевнені, що такий мед не нагрівали і не піддавали будь-яким іншим температурним обробкам.

Ця біла пінка формується сама по собі, без стороннього втручання. До речі, у цій піні дуже багато корисного для здоров’я натурального пилку. Її смак може нагадати багатьом смак цукерок.

Тому якщо ви купили банку з медом, а потім побачили, що у ній утворилася біла піна, то вам пощастило. Адже ви купили по-справжньому хороший і якісний продукт, який не піддавався нагріванню перед фасуванням. Такий мед можна сміливо вживати!

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Не вносьте ці добрива на грядки з цибулею: самі залишите себе без урожаю

Усі ми знаємо, що для хорошого врожаю будь-яку культуру потрібно удобрювати. Стосується це і цибулі.…

05/05/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 6 травня

У понеділок, 6 травня, вночі без істотних опадів, удень у північних та західних областях пройдуть…

05/05/2024 21:55
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 6 травня

Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?

05/05/2024 20:56
  • Новини

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 травня: час ухвалення відповідальних рішень

Усі зміни, які назрівали за попередні два тижні, тепер стають очевидними. Ефективними є будь-які починання…

05/05/2024 19:59
  • Новини

Святковий вечір – зі святковими головоломками

Без сумніву, ви знаєте, що постійні тренування завжди приносять свої плоди. Чи хочете ви наростити…

05/05/2024 18:56
  • Статті

Світлий тиждень: чи треба ходити на цвинтар і як вітати один одного?

Нинішнього року Світла седмиця відзначається з 6 по 11 травня. Читач запитує: «Чи правда, що…

05/05/2024 17:18