Насправді це натуральна медова глюкоза, яка проявляється лише у якісному продукті. Будьте впевнені, що такий мед не нагрівали і не піддавали будь-яким іншим температурним обробкам.
Ця біла пінка формується сама по собі, без стороннього втручання. До речі, у цій піні дуже багато корисного для здоров’я натурального пилку. Її смак може нагадати багатьом смак цукерок.
Тому якщо ви купили банку з медом, а потім побачили, що у ній утворилася біла піна, то вам пощастило. Адже ви купили по-справжньому хороший і якісний продукт, який не піддавався нагріванню перед фасуванням. Такий мед можна сміливо вживати!
Читайте також:
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…