Приготувати його можна з будь-яких цитрусів – апельсинів, лимонів, лайму або грейпфрутів.
Півкіла білої частини шкірки будь-якого цитрусу (або асорті) наріжте невеликими шматочками або натріть на тертці, змішайте з шістьма столовими ложками лимонного соку і подрібніть у блендері. Одержану суміш влийте в каструлю з товстим дном, додайте півлітра води, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і тушкуйте близько 10 хвилин.
Пюре трохи остудіть і процідіть через кілька шарів чистої марлі. Одержаний сік і є пектин.
Використовуйте його одразу або висушіть до стану порошку.
Читайте також: Бурякові троянди на новорічному столі
Для отримання протезу не слід очікувати на встановлення інвалідності.
Сьогодні неділя, 28 квітня 2024 року. 119-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Оладки можна приготувати не тільки на основі кефіру, кислого молока або ряжанки, але і печінки.…
Автомобільні експерти розсекретили хитрий прийом багатьох водіїв. І тепер ви теж знатимете, для чого в…
У неділю, 28 квітня, очікується потепління, відповідно стане помітнішою різниця між нічними та денними температурами.…
Протягом останніх 24 годин спалахи на сонці тривають. У неділю жителі Землі відчують на собі…