П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНоворічний рецепт: рулька в пиві

Новорічний рецепт: рулька в пиві

Этот материал также доступен на русском языке
Напередодні новорічних та різдвяних свят відома кулінарна експертка Ліза Глинська поділилася рецептом приготування рульки в пиві.

Нам знадобляться:

  • 1 свиняча рулька,
  • 2 л темного пива,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 1 головка часнику,
  • гвоздика, бадьян, лавровий лист,
  • сіль (за смаком).

Для глазурування:

  • 30 г гострої гірчиці,
  • 30 г меду.

Покроковий рецепт приготування рульки у пиві

  1. Покладіть рульку, моркву, цибулю, часник, лавровий лист, бадьян і гвоздику в каструлю.
  2. Засипте сіль та залийте все пивом.
  3. Накрийте кришкою та варіть на слабкому вогні 2,5-3 години.
  4. Перекладіть рульку в рукав для запікання.
  5. Залийте 200 мл. пивного бульйону та зафіксуйте кінці рукава.
  6. Відпарвте у розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
  7. Змішайте мед та гірчицю.
  8. Дістаньте рульку, перекладіть на чистий розрізаний рукав для запікання або фольгу, промажте глазуруванням.
  9. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про улюблений салат Ірини Білик.

Джерело: obozrevatel.com

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні