Нам знадобляться:
- 1 свиняча рулька,
- 2 л темного пива,
- 1 цибулина,
- 1 морква,
- 1 головка часнику,
- гвоздика, бадьян, лавровий лист,
- сіль (за смаком).
Для глазурування:
- 30 г гострої гірчиці,
- 30 г меду.
Покроковий рецепт приготування рульки у пиві
- Покладіть рульку, моркву, цибулю, часник, лавровий лист, бадьян і гвоздику в каструлю.
- Засипте сіль та залийте все пивом.
- Накрийте кришкою та варіть на слабкому вогні 2,5-3 години.
- Перекладіть рульку в рукав для запікання.
- Залийте 200 мл. пивного бульйону та зафіксуйте кінці рукава.
- Відпарвте у розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
- Змішайте мед та гірчицю.
- Дістаньте рульку, перекладіть на чистий розрізаний рукав для запікання або фольгу, промажте глазуруванням.
- Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про улюблений салат Ірини Білик.
Джерело: obozrevatel.com