Про це повідомила прес-служба Науково-практичного центру цукробурякового виробництва.
Так, станом на 21 грудня 2021 року, через недостатню кількість сировини сезон завершили 26 цукрових заводів. На звітну дату було вироблено майже 1,4 мільйона тонн цукру з цукрових буряків. Для порівняння, у 2020 році станом на звітну дату було вироблено близько 1,1 млн тонн цукру.
Показник цукристості при переробці буряків суттєво покращився від початку сезону та становить у середньому по Україні трохи менше 16,9%, що більше ніж у 2020 році (16,1% на звітну дату) на 0,8%.
Читайте також:
Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…
Погода в неділю, 5 травня, у деяких регіонах уже не буде такою безхмарною. Синоптики очікують…
У травні 2024 року потужні магнітні бурі припадуть на початок місяця. Чи варто очікувати небезпеки…
За всієї популярності посуду з тефлоновим покриттям, чавунні пательні все ще популярні на наших кухнях.…
У світі кулінарії інструменти відіграють ключову роль у досягненні ідеальних результатів. Серед них міксери займають…
Українці, які помітили незадовільну якість житлово-комунальних послуг, мають право на це поскаржитися. Про те як…