Понеділок, 17 Січня, 2022
ГоловнаДомашня енциклопедіяІдеальні пропорції для салату "Олів'є"

Ідеальні пропорції для салату “Олів’є”

Этот материал также доступен на русском языке
«Олів'є» - традиційний салат, без якого складно уявити новорічний стіл. Щоб культове блюдо вийшло смачним і корисним, слід використовувати якісні інгредієнти і дотримуватися правильних пропорцій.

Так, наприклад, якщо в «Олів’є» буде занадто багато картоплі, то салат вийде зовсім не святковим, а звичайним.

Як приготувати салат «Олів’є» на 5-6 осіб?

Щоб салат був по-справжньому новорічним, нам знадобляться 5 середніх картоплин, приготовлених в мундирі, 4-5 круто зварених яєць, три морквини, відварені в шкірці, 400-500 г ковбаси або варене куряче філе, 4 солоних огірка і баночка зеленого горошку.

Для заправки салату краще приготувати домашній майонез,тоді страва точно не принесе ніякої шкоди здоров’ю і фігурі.

Раніше ми розповідали, скільки доведеться витратити на приготування “Олів’є”.

Нове на сайті