П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на тиждень з 13 по 19 грудня: обіцяють дощі...

Погода в Україні на тиждень з 13 по 19 грудня: обіцяють дощі зі снігом

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня погода в Україні буде мінливою, у багатьох регіонах синоптики прогнозують дощі та сніг.

У понеділок, 13 грудня, практично на всій території України буде похмуро, у північних та західних областях прогнозується сніг та температура -2-1 градусів. У південних областях стовпчики термометра вдень піднімуться до +9 градусів. У Києві з ранку і до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Дощ ітиме цілий день, щоправда, до вечора він послабшає.

У вівторок, 14 грудня, у Києві синоптики прогнозують дощ із мокрим снігом та плюсову температуру, а ось у західних областях буде похмуро без опадів. На півдні України у вівторок +5-7 градусів та дрібний дощ. На сході у вівторок також буде похмура погода, вдень повітря прогріється до +4-5 градусів.

У середу, 15 грудня, у Києві буде хмарно, температура коливатиметься в межах +1-2 градусів. У західних областях уночі стовпчики термометра опустяться до – 6 градусів, опади не прогнозуються. У східних областях буде хмарно, без опадів. А ось у південних областях можливі дощі. Ранковий дрібний дощ удень посилиться і йтиме до самого вечора.

У четвер, 16 грудня, протягом усього дня небо у Києві буде вкрите хмарами. Ранок і день минуть без опадів. Увечері можливий дощ. У західних областях похмуро, можливий невеликий сніг, удень -3-4 градуси. На півдні буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ почнеться ще до світанку, але до середини дня має припинитися. На сході України опадів не передбачається.

У п’ятницю, 17 грудня, у Києві протягом усього дня стоятиме хмарна погода. Вдень буде дощ, увечері очікується дощ зі снігом. У південних областях вдень +5 градусів, можливі невеликі дощі. У західних областях можливі дощі з мокрим снігом. У східних областях небо буде вкрите хмарами, синоптики прогнозують невеликий дощ.

У вихідні, 18 та 19 грудня, по всій Україні синоптики прогнозують хмарну погоду з дрібними дощами та невеликим снігом. А справжній снігопад обіцяють у Карпатах.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про погоду в Україні із 6 по 12 грудня.

Підготовлено за матеріалами sinoptik.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні