П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовиниПрогноз погоди на тиждень з 6 по 12 грудня: кому готувати парасольки,...

Прогноз погоди на тиждень з 6 по 12 грудня: кому готувати парасольки, а кому – сани?

Этот материал также доступен на русском языке
Цей тиждень буде сніговою та вологою – сонячної погоди можна не чекати.

На заході, півночі та Київській області прогнозується мокрий сніг, стовпчики термометрів не піднімуться вище +5-6 °С.

На півдні буде помірно прохолодно (до +7–10°С), а замість снігу очікуються дощі, особливо у першій половині тижня.

У східних регіонах синоптики прогнозують похмуру погоду, без істотних опадів температура повітря становитиме +4–8 °С.

Київ

У Києві в понеділок, 6 грудня, весь день буде похмурим, можливий дощ. Повітря вдень прогріється до +5 ° С. З вівторка, 7 грудня, за прогнозами Sinoptik. ua температура почне знижуватися, можливий сніг. У середу, 8 грудня, протягом усього дня небо у Києві буде вкрите хмарами. Нічний сніг може вранці посилитися. У другій половині дня він зміниться на дощ і лише увечері закінчиться. У четвер, 9 грудня, температура встановиться в межах мінус 2 – мінус 1 ° С, опадів не передбачається. Аналогічна погода буде і в п’ятницю, лише трохи потеплішає до +3 ° С. На вихідні у Києві стовпчики термометра піднімуться до +8-10 ° С.

Донецьк

Сьогодні у Донецьку температура повітря становитиме +2-7 ° С. Упродовж усього дня погода буде похмурою. Вдень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до вечора. У вівторок, 7 грудня, буде хмарно. До речі, саме вівторок буде найтеплішим днем цього тижня. Мешканців Донецька очікує +10 о С. З середи, 8 грудня, температура почне поступово знижуватися до неділі, 12 грудня, стовпчики термометрів показуватиму +1-5 о С.

Львів

У Львові максимальна температура на цьому тижні буде +3 ° С, а мінімальна – мінус 5 ° С. У понеділок хмарна погода протримається весь день. У першій половині дня очікується сильний дощ зі снігом, на зміну йому прийде невеликий дощ, який до вечора має закінчитися. У середу, 8 грудня, синоптики прогнозують уночі дрібний сніг. У четвер, 9 грудня, погода буде похмурою, вночі температура опуститься до мінус 3 ° С, а вдень прогріється до +1 ° С. Аналогічна погода буде у суботу та неділю.

Одеса

На півдні тиждень розпочнеться з короткочасних та дрібних дощів, які протримаються до середи. У середу, 9 грудня здасться сонце, повітря вдень прогріється до +6 ° С. У п’ятницю, 10 грудня буде похмуро і +11 ° С. Опадів не передбачається.

Харків

У понеділок, 6 грудня, протягом усього дня буде хмарно. Вдень почнеться дрібний дощ зі снігом, а ввечері на зміну прийде дощ. У вівторок, 7 грудня, також прогнозується дощ, температура повітря становитиме +7-9 ° С. 9 грудня вранці піде дрібний дощ зі снігом, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опади не очікуються. П’ятниця, субота та неділя будуть хмарними, опадів не передбачається. Температура коливатиметься в межах від 0 до +6 ° С.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, яка погода чекають на українців на новорічні свята.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні