Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниВ Укрзалізниці розповіли про підвищення ціни на квитки та плани на 2022...

В Укрзалізниці розповіли про підвищення ціни на квитки та плани на 2022 рік

Этот материал также доступен на русском языке
В Укрзалізниці оголосили про підвищення цін на квитки до кінця 2021 року. У компанії також розповіли, як змінюватимуться тарифи на залізничні перевезення у 2022 році.

Так, від сьогодні, 10 грудня, Укрзалізниця змінить комісійний збір під час купівлі, повернення або резервування квитка. Тепер він становитиме 30 гривень замість 22. Вартість квитків у середньому підвищиться приблизно на 3%.

“Незважаючи на те, що зміна вартості квитків для пасажирів буде вкрай незначною – у середньому збільшиться лише на 3%, для АТ “Укрзалізниця” таке підвищення дасть орієнтовно 6 млн гривень на місяць додаткових доходів”, – йдеться у повідомленні прес-служби перевізника.

Укрзалізниця повідомила, що у 2022 році не планує підвищувати тарифи на пасажирські перевезення. Водночас у прес-службі компанії зазначили, що готують гнучкіше ціноутворення.

«Основний фокус роботи наступного року буде спрямований на оновлення пасажирського рухомого складу та покращення сервісу для пасажирів. Додаткові доходи компанія наступного року планує отримати від підвищення ефективності закупівель та економії на кінцевій ціні, реалізації непрофільних активів та ін., але в жодному разі не від підвищення вартості квитків», – заявили в Укрзалізниці.

Наступного року у компанії формуватимуть тарифи, виходячи з популярності напрямку та часу придбання проїзного документа. В Укрзалізниці наголошують, що це дозволить пасажирам, які купуватимуть квитки заздалегідь, економити свої гроші.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні