П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаКомуналкаЩе одна платіжка за тепло

Ще одна платіжка за тепло

Этот материал также доступен на русском языке
Цього сезону одеситам доведеться платити не лише за опалення.

Виявляється, у комунальному підприємстві «Теплопостачання міста Одеси» (ТМО) з листопада запровадили абонентську плату за обслуговування:

  • 13,04 гривні на місяць (з ПДВ) без урахування витрат на обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії;
  • 18,86 гривні на місяць (з ПДВ) з урахуванням витрат на обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії (за їх наявності у будівлі споживача).

За абонентське обслуговування ми платили і раніше – у складі тарифу на тепло. Однак зараз цей платіж з тарифу відняли, тобто зробили так само, як із абонплатою за водопостачання та доставку газу. Плату за обслуговування ТМО нараховуватиме щомісяця у фіксованому розмірі на один особовий рахунок і незалежно від кількості мешканців у квартирі .

Але і це ще не все, також може подорожчати саме опалення. 15 грудня о 14.00 у приміщенні підприємства «Теплопостачання міста Одеси» (вулиця Балківська, 1-б) відбудуться громадські слухання щодо обговорення проекту тарифів на тепло.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні