Нам потрібні:
200 г пшеничного борошна, 2 яйця, 100 г вершкового масла, 2/3 склянки цукру, 1 лимон, 1 чайна ложка розпушувача, дрібка солі, 100 г подрібнених волоських горіхів.
Гарбуз натерти на дрібній тертці та відокремити від соку. Додати сік та цедру лимона.
Олію розтерти з цукром, яйця збити – і змішати все це з гарбузом. Окремо слід змішати борошно з розпушувачем, сіллю та додати до рідких інгредієнтів. Замісити не дуже густе тісто.
Духовку розігріти на 180 градусів, силіконові форми змастити вершковим маслом і до половини наповнити тістом. Посипати тісто горішками та випікати кекси протягом 30 хвилин.
Читайте також:
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…