Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниCOVID-сертифікат: де допоможуть його зробити пенсіонеру?

COVID-сертифікат: де допоможуть його зробити пенсіонеру?

Этот материал также доступен на русском языке
У період вакцинації від коронавірусу літні люди зіштовхнулися з проблемою оформлення електронного COVID-сертифікату через програму «Дія».

Багато хто з них, навіть за наявності смартфона, не знає, як це зробити. Тому в Одесі з’явилося одинадцять пунктів, де допоможуть завантажити сертифікати у державну програму безкоштовно.

На сьогодні сертифікат про вакцинацію є важливим для будь-якої людини. Без нього неможливо відвідувати магазини промислових товарів, адміністративні будівлі, різноманітні заходи та багато чого іншого. Особливо тяжко буває людям похилого віку. Щоб отримати свій сертифікат щодо вакцинації, їм доводиться вистоювати черги до сімейного лікаря. Це стосується навіть тих, хто має можливість завантажити електронний зразок на свій мобільний телефон через програму «Дія», але не знає, як із цим розібратися.

Так, літнім одеситам, які мають смартфони, допомагають у центрах масової вакцинації та первинної медично-санітарної допомоги. Також отримати електронний COVID-сертифікат допоможуть в офісі «Дія. Бізнес» на вулиці Грецькій, 1-а. Телефон – 099-298-24-25. Тут і в пунктах масової вакцинації безкоштовно встановлять програму «Дія» та допоможуть авторизуватися.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні