Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 29 листопада по 5 грудня 2021 року

Гороскоп на тиждень з 29 листопада по 5 грудня 2021 року

Этот материал также доступен на русском языке
Цей період буде непростим для всіх знаків Зодіаку. Так, наприклад, Водоліям потрібно поберегти здоров'я, а Рибам не позичати гроші.

З 29 листопада по 3 грудня – спадний місяць. Потрібно постаратися розрахуватися з усіма боргами і не брати гроші у борг.

4 грудня – молодик. Сонячне затемнення. Цей час призначений для того, щоб розібратися у стосунках.

5 грудня – місяць зростає. У цей період треба проявляти підвищену акуратність у поїздках.

Овен

Настав час проаналізувати власні помилки і зробити відповідні висновки. Це допоможе вам у майбутньому. Зараз можна планувати відпустку та замовляти квитки: вдасться заощадити. Проблем завдадуть старші родичі: за ними буде потрібний особливий догляд.

Телець

Борги, які ви зможете віддати у цей період, не позначаться на вашому бюджеті. Отже, краще зробити це зараз, тим більше що фінанси дозволяють. У сімейних відносинах можливі проблеми.

Близнюки

Вам бракуватиме емоційної стабільності. Настрій змінюватиметься щодня, якщо не щогодини. Впоратися в цей період допоможе будь-яка творча діяльність. Можуть виникнути збої у здоров’ї. Не ігноруйте підозрілі симптоми, перевірте!

Рак

Вас чекає незабутній період! Буде багато приємних зустрічей, заходів, на які вас неодмінно запросять. Та й настрій у вас, нарешті, стане добрим.

Лев

Період нестабільний: сьогодні ви можете отримати нагороду, а завтра розчаруватися у чомусь. Приймайте все зі вдячністю, тоді легко переживете цей час. Наприкінці тижня чекайте на матеріальну нагороду.

Діва

Ретельно вибирайте тих, з ким спілкуватиметеся у цей період. Будь-яка людина зможе вплинути на вас. У стосунках з коханим постарайтеся бути м’якшими, доброзичливішими. Пиха, зарозумілість зараз ні до чого. Більше гуляйте на свіжому повітрі та відпочивайте.

Терези

На першому місці буде робота. Це непогано: вам вдасться піднятися кар’єрними сходами. Але й про сім’ю не забувайте. Слідкуйте за словами, особливо у діалогах з колегами. Менше розповідайте їм про особисте життя.

Скорпіон

У цей період ви можете розпочати щось нове, сформувати позитивну звичку. Зараз корисно заводити нових друзів. Не відмовляйтеся від жодного запрошення, яке отримуватимете.

Стрілець

Найближчими днями на вас чекає безліч дрібних справ. Вони будуть неважкими, але занепокоєнь принесуть чимало. Будьте обережні, особливо на дорозі. Допомагайте тим, хто просить допомоги, та не забувайте про батьків.

Козеріг

Ви матимете шанс допомогти людям. Використовувати його чи ні – вирішувати вам. Плануйте важливі справи. Велика ймовірність, що все пройде успішно. З грошима поки що буде скрутно, і вам доведеться затягнути пояс. Не хвилюйтеся, це ненадовго.

Водолій

Щоб довести деякі справи до їхнього логічного завершення, потрібне буде терпіння. Несолодко буде тим Водоліям, кого мучать мігрені або болі у шлунку. Без ліків не минеться. Проводьте якнайбільше часу на свіжому повітрі.

Риби

Багато часу доведеться приділити домашнім справам. Зате наприкінці періоду ви з чистим серцем порадієте своїм успіхам. Будьте обережні з людьми, які пропонують допомогу. Можливо, вони роблять це нещиро. І не беріть грошей у борг: віддати їх ви зможете дуже не скоро.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про гороскоп здоров’я на листопад.

Джерело

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні