Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп здоров'я на листопад

Гороскоп здоров’я на листопад

Этот материал также доступен на русском языке
Гороскоп допоможе вам провести час максимально цікаво та ефективно.

Овен

Овни можуть похвалитися міцним здоров’ям і тим, що їм не доводиться для цього докладати багато зусиль. Разом з тим, є небезпека «підхопити» отит, тому бережіть вуха, тримайте голову в теплі. А ось фізичної активності Овнам у цей період краще уникати.

Телець

Тельців в листопаді буде долати застуда. Швидше за все, це відбуватиметься через недоліковані раніше хвороби. Тому не ігноруйте поради лікарів і зміцнюйте імунітет.

Будьте обережними з фізичними вправами, оскільки є ризик заробити ускладнення «на серце». Поки що вам потрібні відпочинок і фізичний спокій.

Наприкінці місяця велика ймовірність харчового отруєння.

Близнюки

Близнюків наздожене моральна втома. Вам обов’язково потрібен відпочинок. Відключіться від усіх проблем і не перевантажуйте себе домашніми справами. Здоров’я зараз важливіше. Якщо щось болить, обов’язково сходіть до лікаря і візьміть направлення на аналізи. Будь-яку хворобу краще попередити, ніж лікувати.

Рак

Раки повні сил, але час від часу відчувають апатію. Це пов’язано з нестачею вітаміну Д.

Більше гуляйте в сонячну погоду і перегляньте раціон харчування. Відмовтеся від вуглеводів, робіть упор на білок і жири рослинного походження. У вас відразу з’являться сили і гарний настрій. Незайвим буде зайнятися фізичними навантаженнями – вони теж вас підбадьорять.

Лев

Леви можуть скаржитися на головний біль, які будуть виправдані зміною погоди і нервовим напруженням. Треба вчитися розслаблятися, черпати позитивні емоції. У цьому допоможуть хобі та зустрічі з друзями.

Діва

Спосіб життя Дів залишає бажати кращого. Особливо це стосується неправильного харчування: жирні страви і борошняні продукти дадуть про себе знати проблемами із шлунково-кишковим трактом. А саме тут ховається наш імунітет. Доки не пізно, перегляньте принципи харчування. І остерігайтеся простудних захворювань.

Терези

Фізичне здоров’я Терезів у чудовій формі, але ось нервова система дасть збій. Вірогідними є прояви вегетосудинної дистонії, як наслідок – головний біль, прискорене серцебиття.

У такій ситуації підвищене навантаження теж може негативно позначитися на стані здоров’я.

Все це зумовлено втомою, а значить – час скорегувати режим дня: висипайтеся і більше гуляйте на свіжому повітрі.

Скорпіон

Скорпіонам в листопаді потрібно берегти органи дихання. Ви схильні до ускладнень, тому намагайтеся зайнятися лікуванням відразу, щойно відчуєте нездужання.

Небажано обтяжувати організм і фізичними вправами. Якщо не можете без спорту, віддайте перевагу легкій зарядці або прогулянкам.

Стрілець

Стрільцям варто звернути увагу на свій раціон. Зірки рекомендують утриматися від шкідливої ​​їжі, щоб уникнути можливих проблем зі здоров’ям. Добре також замінити каву трав’яними чаями. Наприкінці осені вас наздожене хандра. Щоб не впадати в глибоку депресію, пошукайте собі цікаве заняття. Але будьте обережні з фізичним навантаженням – є ризик травмуватися при занятті спортом.

Козеріг

Козерогам потрібно відрегулювати свій режим дня: більше відпочивати і добре висипатися. Варто спробувати себе в спорті, з великою часткою ймовірності це заняття буде вам до душі. Як приємний бонус, ви скинете зайві кілограми і підбадьоритеся.

Водолій

Водоліїв в листопаді може потривожити м’язовий біль і різного роду травми, тому будьте обережні. Під кінець осені дадуть про себе знати і старі травми. Можуть ломити суглоби і місця минулих переломів. Це обумовлено різкою зміною погоди. Більше рухайтеся, покращуйте кровообіг і не забувайте про ранкову зарядку.

Риби

Риби легковажно ставляться до свого здоров’я. Саме тому до них часто липнуть інфекції. Настав час зайнятися профілактикою і навчитися захищати себе від вірусів.
Вживайте вітаміни, але тільки за порадою лікаря. Більше відпочивайте і не перевантажуйте організм фізичними вправами. Це допоможе протистояти атаці вірусних захворювань.

Читайте також: Астролог назвав чотири знаки Зодіаку, яких у 2022 році чекає фінансовий успіх

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні