П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яДві потужні магнітні бурі обваляться на Україну наприкінці листопада

Дві потужні магнітні бурі обваляться на Україну наприкінці листопада

Этот материал также доступен на русском языке
Дві потужні магнітні бурі обваляться на Землю одна за одною в останні дні листопада 2021 року. Підвищена сонячна активність буде такої сили, що її відчують навіть молоді та здорові люди.

Магнітна буря середньої інтенсивності очікується у суботу, 27 листопада. Цього дня в небезпеці опиняться самопочуття та здоров’я метеозалежних і літніх людей. Погіршення можуть відчути також жителі України, які мають хронічні захворювання.

У неділю, 28 листопада, атмосфери Землі досягне черговий потік сонячного вітру, який викличе потужні геомагнітні коливання. Збурення в магнітному полі нашої планети будуть такої сили, що люди відчують занепад сил, безсоння. У цей день можливі головні болі, нудота, запаморочення, перепади артеріального тиску.

Две мощные магнитные бури обрушатся на Украину до конца ноября

 

Медики рекомендують тим, хто погано переносить періоди магнітних бур, звернутися до лікаря та пройти повне медичне обстеження. Різні коливання в магнітному полі Землі відчувають люди, які мають хронічні патології в організмі. Дуже важливо виявити їх та вчасно розпочати лікування.

Раніше опубліковано: Прогноз геомагнітного стану на листопад: які дні найнебезпечніші?

Джерело

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні