Дієтолог та нутриціолог Лера Лавскі перелічила продукти, які подають допомогу нашому організму у боротьбі з коронавірусом.
Лікарка порадила збагатити раціон людини, що лікується, їжею з рясним вмістом цинку.
– Цинк міститься у продуктах тваринного походження: у м’ясі, у печінці, рибі та морепродуктах (устриці, молюски та оселедець). З рослинних джерел: зародки пшениці, бурий рис, овес, морква, горох, шпинат, цибуля та практично всі горіхи, – повідомила фахівець.
Визначити дефіцит цинку в організмі досить легко. Про недолік свідчать висипання, лущення на шкірі. Крім того, на дефіцит цинку вказують дерматити, псоріаз та тривалий процес загоєння ран.
Читайте також:
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.