Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень із 22 по 28 листопада: що зірки нам пророкують?

Гороскоп на тиждень із 22 по 28 листопада: що зірки нам пророкують?

Этот материал также доступен на русском языке
З 22 по 28 листопада - спадний Місяць. Астрологи радять бути дуже уважними до самопочуття, прислухатися до свого організму. Якщо нездужаєте, краще звернутися по медичну допомогу, пройти обстеження.
Овен

Проблеми, які накопичилися, краще вирішувати зараз: потім буде пізно. Намагайтеся нікого не критикувати, краще звертайте увагу на власні помилки. Друга половина тижня – ідеальний час для творчості.

Телець

Зірки попереджають про фінансові проблеми. Замість того щоб панікувати, подумайте, на чому можна гарантовано заробити, а на чому заощадити. Від далеких поїздок краще утриматися: у цей час ви потрібні вдома.

Близнюки

Сімейних Близнюків можуть чекати приємні сюрпризи. Деякі представники знаку ризикують підхопити застуду. Вживіть профілактичних заходів, щоб не захворіти.

Рак

Складнощі, які раніше викликали у вас багато питань, зараз виявляться легко вирішуваними. Ви легко зможете домовлятися з близькими людьми. Для угод та укладання договорів цей період не годиться. Вирішення серйозних питань відкладіть до початку грудня.

Лев

Найближчого тижня можна кардинально змінювати спосіб та умови життя. Зокрема, час сприятливий для переїздів та серйозних покупок.

Діва

Намагайтеся вибудувати довірчі стосунки з дітьми, щоб не пропустити тривожні дзвіночки. На роботі важливий період розпочнеться з 24 листопада. У ваших інтересах працювати скрупульозно та ретельно. І тут ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими.

Терези

Осіння нудьга може накрити вас у цей період. Ви відчуватимете втому. Щоб підняти настрій, спілкуйтеся з друзями, налагодьте стосунки з домочадцями.

Скорпіон

Не робіть квапливих висновків та не приймайте необдуманих рішень. Важливо діяти з холодною головою. Скорпіонам-водіям зірки радять бути обережнішими на дорозі.

Стрілець

На першому місці зараз буде робота. Через це можуть постраждати особисті стосунки, натомість, скоріш за все, ви отримаєте грошову премію. Навчіться відпочивати, щоб ваші ресурси не закінчилися. Обережніше з жирними та борошняними стравами! Зберігайте здоров’я та фігуру.

Козеріг

Низка сприятливих подій чекає на вас. Відкладіть нецікаві та тяжкі справи на потім. Присвятіть час тому, до чого лежить душа. До речі, зараз можна робити перестановку в домі або невеликий ремонт.

Водолій

На плечі Водоліям впаде безліч проблем, пов’язаних зі справами дому та сім’ї. Слід бути напоготові: великою є ймовірність травм. Час ставити перед собою нові цілі та прагнути більшого.

Риби

Цього тижня уникайте імпульсивності та нелогічності у словах та вчинках. Дотримуйтесь правильного харчування, бережіть здоров’я й сили. Саме час задуматися про довгоочікувану відпустку і відпочити.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп на тиждень із 15 по 21 листопада.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні