П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 15 по 21 листопада: кому потрібно зберегти здоров'я?

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 листопада: кому потрібно зберегти здоров’я?

Этот материал также доступен на русском языке
Хочете, щоб тиждень був плідним та вдалим, - дослухайтеся до порад астрологів.
Овен

Обставини зараз будуть складатися не на вашу користь. Задумане не здійсниться. Не сумуйте з цього приводу, краще зосередьтеся на нових цілях. Будьте терпимішими до близьких людей зараз. Менше сваріться і не кидайтеся образливими словами.

Телець

Вам вдасться вирішити усі питання особистого характеру. На роботі відчуватиметься напруга. Зробіть перший крок, щоб не псувати стосунки з колегами.

Близнюки

Вам може здатися, що всі налаштовані проти вас. Проте це не так. Вам потрібно побути на самоті, щоб зробити висновки. Деякі представники знаку можуть бути зараз схильні до застудних захворювань. Будьте напоготові, стежте за симптомами.

Рак

Єдині проблеми, які можуть виникнути у вас зараз, – побутового характеру. В іншому вас можна буде назвати абсолютно щасливою людиною. На роботі можуть поставити нові завдання. Не лякайтеся їх, навіть якщо спочатку вони здадуться вам нездійсненними.

Лев

Зараз вам можна розслабитися. Ідеальний період для коротких подорожей та поїздок за місто. На дачі зараз можна лише відпочивати! Будь-яка фізична праця у ці дні буде не на радість.

Діва

Непростий день вас чекає 19 листопада. Постарайтеся провести його вдома. Якщо витримаєте це випробування гідно, далі вас чекає біла смуга. У вихідні займіться облаштуванням сімейного гніздечка. Можливий легкий косметичний ремонт та перестановка.

Терези

Справ і турбот зараз буде багато. Грамотно розподіліть ресурси та розставте пріоритети, щоб усе встигнути. Фінансові питання вирішуйте обережно.

Скорпіон

Приготуйтеся опинитися у центрі уваги. 20 та 21 листопада вам можуть дарувати подарунки, робити несподівані сюрпризи. Все приймайте з посмішкою. Зараз краще не розпочинати нічого нового.

Стрілець

Можливо, цього тижня вам доведеться пережити зраду близької людини. Не робіть квапливих висновків. Можуть загостритися старі болячки. Натомість із грошима справи налагодяться – очікуються фінансові надходження.

Козеріг

Будь-які ідеї, які відвідають вас зараз, виявляться чудовими. Тож тримайте напоготові папір та ручку. Багато клопоту завдадуть діти, проте вони ж подарують і радісні хвилини.

Водолій

Чарівність і доброзичливість зараз допоможуть вам вирішити одразу кілька важливих питань. 21 листопада на вас може чекати знаменна зустріч. Будьте до неї готові!

Риби

Перегляньте сімейний бюджет: останнім часом гроші йдуть ніби крізь пальці. Прекрасний період для занять спортом, особливо для кардіонавантажень. Не жалійте себе!

Нагадаємо, що раніше ми публікували гороскоп здоров’я на листопад.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні