Партнери проекту у Франції, Великій Британії та Швейцарії почали збирати врожай сортів Kissabel® Orange та Kissabel® Yellow.
У Kissabel® Orange оранжево-рожевий колір шкірки, яскраво-рожевий колір м’якоті, насичений освіжаючий смак.
У Kissabel® Yellow шкірка жовтого кольору, рожева м’якоть та збалансований смак. Відмітна риса британських яблук Kissabel® — їхня солодкість.
«Збирання врожаю розпочалося в середині вересня. Прекрасні відгуки дали представники роздрібних мереж, які з нетерпінням чекають на новий сезон», — поділилася керівниця відділу технічної підтримки та якості Greenyard Анна Кокс.
Урожай найвищої якості отримали і у Франції. За словами менеджера з експортних продаж Blue Whale Марка Пейреса, на даний момент на ринку присутні кілька сортів яблук Kissabel®.
«Ми позитивно оцінюємо цей сезон. Фрукти і зовні, і внутрішньо чудові. Якість на рівні минулого сезону. Великий інтерес виявляють роздрібні компанії», – прокоментував представник Mesfruits Франсуа Местре.
Перші яблука Kissabel® Red, вирощені у Швейцарії, з’явилися на європейських ринках у жовтні. У продажі врожай Kissabel® Orange з Італії та Німеччини.
Читайте також:
9 травня очікується дощ в Івано-Франківській та Криму, на решті території країни без опадів. Антициклон…
Чи треба очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Як часто корисні поради наших бабусь, мам, сусідів виявляються незамінною паличкою-виручалочкою і у побутових справах,…
Ми не завжди можемо зрозуміти, що рівень холестерину підвищився. Цей процес може роками протікати непомітно,…
Вважається, що печериці, вирощені промисловим способом, абсолютно нешкідливі і їх можна їсти навіть сирими.
З віком або за наявності деяких захворювань людина може страждати від запаморочення, хитки ходи. Зрозуміло,…