Четвер, 9 Грудня, 2021
ГоловнаНовиниУ Держстаті назвали найдешевше та найдорожче м'ясо

У Держстаті назвали найдешевше та найдорожче м’ясо

Этот материал также доступен на русском языке
Згідно зі статистичними даними, найдешевшим м'ясом в Україні залишається курятина.

У жовтні 1 кг курячої тушки коштував у середньому 72,4 грн, тоді як куряче філе – 117,4 грн.

Свинина у жовтні коштувала в середньому – 124 грн/кг.

А найдорожчим м’ясом в Україні залишається яловичина, яка коштувала 175 грн./кг.

За останні 30 років виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.

І саме курятина залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні. Звісно, ​​велику роль відіграє ціна. Не всім по кишені дорожче м’ясо.

Українська курятина експортується до 1/3 країн світу.

Головними покупцями нашого м’яса є Саудівська Аравія, Нідерланди, ОАЕ, Туреччина та Киргизстан.

Читайте також:

Джерело: UNN

Нове на сайті