Нам будуть потрібні: гарбуз – 1,5 кг, бекон (ковбаса) – 100 г, цибулина, часник – зубчик, хліб – 5 скибочок, сир твердий – 150 г, вершки – 4 столові ложки, олія оливкова – столова ложка, сіль та перець – за смаком.
Гарбуз розрізати на дві частини і видалити насіння. Скибочки бекону обсмажити на сухій сковороді до хрусткої скоринки і перекласти на блюдо. У тій же сковороді обсмажити нарізану цибулю, потім додати подрібнений часник та шавлію.
За хвилину сковороду прибрати з вогню. Скибочки хліба нарізати невеликими кубиками, скласти в миску. Додати розпечений бекон, обсмажену цибулю та часник, тертий сир. Заправити вершками, посолити та поперчити. Добре перемішати.
Половинки гарбуза змастити оливковою олією, приправити сіллю та перцем. Наповнити начинкою.
Гарбуз перекласти на змащене деко начинкою донизу. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печені яблука з вівсянкою та корицею.
Такі травми як порізи, проколи та забиття дуже часто зустрічаються у повсякденному житті. Серйозна рана…
Жінка у будь-якому віці хоче виглядати привабливою. Однак пам'ятайте, що є зачіски, які додадуть років,…
Щоб огірки добре прижилися і пішли в ріст, потрібно забезпечити їм правильний догляд, який просто…
9 травня очікується дощ в Івано-Франківській та Криму, на решті території країни без опадів. Антициклон…
Чи треба очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Як часто корисні поради наших бабусь, мам, сусідів виявляються незамінною паличкою-виручалочкою і у побутових справах,…