П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниСиноптики розповіли, яка погода чекає українців на новорічні свята

Синоптики розповіли, яка погода чекає українців на новорічні свята

Этот материал также доступен на русском языке
Чекати новорічної казки з морозами та снігом не варто. Синоптики прогнозують доволі теплу новорічну ніч.

Як розповів директор Укргідрометеоцентру Микола Кульбіда, зима в Україну прийде згідно з календарем, а погодні температури до її настання будуть у межах норми. Знижуватися температури розпочнуть лише у другій половині грудня.

Якою погодою нас потішить січень 2022 року

Новорічні свята, за прогнозами синоптиків, українці відзначатимуть за плюсової температури або близько нуля.

Так, наприклад, у Києві в новорічну ніч і перші січневі дні буде від +1 до +2 градусів вдень. Далі стовпчики термометрів трохи опустяться, але вже до Різдва і після нього знову настане невелика відлига. До кінця місяця температури коливатимуться в цих межах. Різких стрибків зі знаком плюс або мінус не передбачається. Синоптики зазначили, що у січні місяці у столиці буде чимало сонячних днів.

В Одесі січень нового року буде доволі теплим. Мешканці обласного центру зустрінуть його зі знаком +3+4. Більше того, за прогнозами фахівців, в Одесі не буде жодного морозного дня у січні. Лише зрідка стовпчики термометрів будуть падати до нуля градусів. У найхолодніші ночі в Одесі буде не нижче мінус 4. До того ж січень очікується досить сонячним, практично без опадів.

У Дніпрі новий рік прийде з нульовими температурами. Далі стане холоднішим на кілька градусів, але до Старого Нового року погода потішить мешканців міста плюсовими відмітками. У Дніпрі у січні буде досить хмарно, часом очікується сніг.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні