Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЧому треба вживати риб'ячий жир в осінньо-зимовий період?

Чому треба вживати риб’ячий жир в осінньо-зимовий період?

Этот материал также доступен на русском языке
Більшість людей згадують про своє здоров'я лише з настанням холодів та початком сезону респіраторно-вірусних інфекцій.

Найкращий захист від хвороб

Найкраще, що можна запропонувати в такому разі, — риб’ячий жир. Якщо ти ще не знайомий із цим продуктом — дізнайся, яку користь він у собі ховає!

рыбий жир

До складу риб’ячого жиру входить велика кількість вітамінів, мінеральних речовин та омега-3 жирних кислот, які необхідні для повноцінної роботи організму.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, регулярне вживання риб’ячого жиру у поєднанні з іншими препаратами знижує ризик виникнення серцевого нападу та серцево-судинних захворювань.

Документально підтверджено, що регулярне вживання риб’ячого жиру сприятливо впливає на імунну систему людей різного віку, а також є однією з найкращих профілактик ракових захворювань.

Клінічні дослідження показали, що омега-3 жирні кислоти значно знижують ризик виникнення раку молочної залози у жінок та уповільнюють розвиток раку простати у чоловіків.

Користь риб’ячого жиру
  • Стабілізує артеріальний тиск.
  • Призначається при туберкульозі, рахіті, анемії, курячій сліпоті.
  • Рекомендується при болючих менструаціях, при ускладненнях у період виношування дитини.
  • Показаний при ожирінні, діабеті, остеопорозі, псоріазі, порушення координації рухів.
  • Сприятливо діє нервову систему.

На жаль, сьогодні люди розцінюють добре здоров’я як привілей, а не як право. Ця помилка викликана високою вартістю лікарських препаратів та медичних послуг. Саме тому люди намагаються зосередити свою увагу на профілактиці та підшукують прийнятні, а головне, ефективні способи запобігти хворобі до її початку.

Розпочинай профілактику захворювань уже сьогодні, і жодні віруси у громадському транспорті не зможуть загнати тебе до ліжка! Поділися зі своїми друзями цією статтею – і будьте здорові!

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні