П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЗапіканка з квашеної капусти

Запіканка з квашеної капусти

Этот материал также доступен на русском языке
Квашена капуста - джерело корисних вітамінів і поживних речовин. Причому вітаміну С у ній міститься більше, ніж у лимоні, тому під час міжсезоння вона допомагає підтримувати імунітет.

Нам будуть потрібні:

квашена капуста – 200 г, картопля – 3 шт., цибулина, яйця – 2 шт., масло вершкове – 2 столові ложки, сіль, перець та спеції – за смаком.

Цибулю почистити, дрібно нарізати. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю. Капусту віджати і додати до цибулі.

Готувати ще дві хвилини. Картоплю очистити, натерти на великій тертці.

Перекласти у велику миску капусту з цибулею та картоплю, вбити яйця і ретельно перемішати.

Розігріти духовку до 180 градусів. Викласти отриману масу у форму для запікання, розрівняти поверхню і присипати спеціями. Випікати 15 хвилин.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні