П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 1 по 7 листопада 2021 року: спілкуватимемося та...

Гороскоп на тиждень з 1 по 7 листопада 2021 року: спілкуватимемося та аналізуватимемо

Этот материал также доступен на русском языке
Це тиждень аналізу та спілкування. А якщо вірити місячному календарю, то найскладнішими будуть понеділок та неділя. Постарайтеся в ці дні не з'ясовувати стосунки, не переходити на нову роботу. Прислухайтеся до зірок – і у вас все буде гаразд!

Овен

Представників цього знаку чекають серйозні зміни в житті. Стоячи на краю кратера вулкана, подумайте, чи варто йти далі. Наскільки ви прагнете змін? Якщо вони вам потрібні – сміливо продовжуйте свій шлях, якщо ж ви хочете уникнути їх, не слід робити необачних вчинків.

Телець

Цей тиждень для Тельців ознаменований сприятливим розташуванням планет, всі ваші справи супроводжуватиме успіх. Частіше посміхайтеся – це допоможе зробити кар’єру.

Близнюки

Цього тижня вам доведеться мати справу з глибокими надрами своєї підсвідомості, витягувати назовні власні комплекси та працювати з ними на рівні теорій Фрейда. Цей тиждень пов’язаний із проривом, імпульсами: або ви вийдете переможцем у нерівній боротьбі із самим собою, або ваші комплекси «з’їдять вас».

Рак

На початку тижня доведеться контролювати витрати. Поблизу молодика, який відбудеться 5 листопада, не варто нариватися на конфлікти: розстановка сил не на вашу користь. На вихідних особисті інтереси мають бути на першому плані – інакше ще довго плестиметеся у хвості.

Лев

На початку тижня вас чекають проблеми, яких буде меншати з кожним днем ​​- до кінця тижня ви виявитеся найщасливішою людиною на Землі!

Діва

Цього тижня вам корисно побути на самоті: це період накопичення енергії, а не витрачання її через дрібниці, час обмірковування нових проектів, можливо, пов’язаних з вашим місцем роботи або власним здоров’ям.

Терези

На цьому тижні відкриються внутрішні резерви вашого знаку. Вас підштовхуватимуть до дії обставини, життя, друзі. Вам потрібно заробляти гроші, і ви з цим добре справлятиметеся.

Скорпіон

Нові справи краще відкласти, а зараз треба зайнятися підбиттям підсумків, вирішенням старих проблем, наведенням ладу.

Стрілець

Для вашого знаку це час перспективи, коли легко будуються плани на майбутнє. Зараз закладаються перші цеглини вашої майбутньої справи, бізнесу, стосунків.

Козеріг

Цього тижня вашим близьким та друзям буде потрібна максимальна увага з вашого боку – постарайтеся не обділити нікого і приділити хоч трохи часу для кожного.

Водолій

Це спокійний і гармонійний тиждень для вашого знаку, особливо якщо ви обрали прерогативою цього часу відпочинок, але не сімейний, а «дикий», самотній та безтурботний.

Риби

Цього тижня все складається просто чарівно: колеги вас цінують, друзі обожнюють, домашні готові носити на руках. Насолоджуйтесь, але не розслабляйтесь!

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні