Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 25 по 31 жовтня: бережіть фінанси і нерви

Гороскоп на тиждень з 25 по 31 жовтня: бережіть фінанси і нерви

Этот материал также доступен на русском языке
З 25 по 31 жовтня спадає місяць. У цей період варто бути уважнішими до грошей і документів. Все перевіряйте, аналізуйте, запитуйте поради у знавців.

Овен

Що стосується фінансового плану, то вас чекає дуже продуктивний тиждень. Зможете вкласти гроші так, щоб вони принесли дохід. Використовуйте цей час для налагодження зв’язків, передусім робітників. Не рекомендується фізична праця, заняття в спортзалі теж поки що відкладіть.

Телець

Зараз саме час зайнятися самоосвітою. Ідеальний день для початку навчання – 25 жовтня. Дохід зараз буде залежати від вашої працьовитості. Не будете лінуватися – зірвете куш. Але і відпочивати не забувайте.

Близнюки

Чудовий результат принесе колективна праця, тому заручіться підтримкою інших людей. До невдач поставтеся по-філософськи, цей досвід допоможе не робити помилок. Є ймовірність загострення захворювань.

Рак

Цей тиждень – час рутинної та монотонної праці. Але відпочинок не забариться. Зірки не радять зараз вступати в конфлікти з керівництвом. Та й з колегами краще бути на короткій нозі: дізнаєтеся багато нового.

Лев

Імунітет дасть слабину, тому почніть його зміцнювати. Якщо все ж захворієте, не переносьте хворобу на ногах. Слідкуйте за своїм харчуванням, не допускайте надмірностей.

Діва

Цього тижня вам можуть запропонувати вигідну роботу, але, перш ніж погоджуватися, подумайте: чи готові ви до цих змін? Якщо так, дійте!

Терези

Не сидіть вдома, частіше бувайте в людних місцях. Спілкуйтеся з друзями та наповнюйте своє життя позитивом.

Скорпіон

Цей тиждень виявиться напруженим як на роботі, так і вдома, але ви впораєтеся. Для відновлення сил проведіть вихідні далеко від міста. Тяжкою може виявитися фінансова ситуація у першій половині тижня.

Стрілець

Стрільцям-батькам варто бути уважними стосовно дітей. У ці дні дійте пряником, а не батогом, щоб «достукатися» до них.

Козеріг

Творчих людей відвідає натхнення і з’являться нові ідеї. Постарайтеся відпочити в колі родини, вам зараз це дуже потрібно, та й вашим рідним – теж.

Водолій

У сім’ї можуть виникнути конфлікти, і ви опинитеся між двох вогнів. Не ставайте ні на чий бік, станьте миротворцем. Зараз важливо уникати стресів: вони можуть підточити ваше здоров’я.

Риби

Занепокоєнь у ці дні у вас буде чимало. Постарайтеся менше турбуватися через дрібниці, зосередившись на справді важливих речах.

Читайте також:

Названо знаки Зодіаку, які уві сні можуть бачити майбутнє

Гороскоп здоров’я на жовтень: що зірки обіцяють

Джерело: vedmochka.net

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні