П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо яблучні оладки

Готуємо яблучні оладки

Этот материал также доступен на русском языке
Для приготування не потрібен ані кефір, ані кисле молоко. Мінімум інгредієнтів і максимум смаку.  

Нам будуть потрібні:

3 середніх яблука, 2 яйця, 2 столові ложки цукру, 4 столові ложки борошна, сода на кінчику ножа, ванільний цукор, соняшникова олія для смаження.

Яблука помити, зрізати шкірку, натерти на крупній тертці. Змішати їх з цукром і яйцями.

Додати ваніль і соду з борошном. Тісто має вийти як густа сметана. Розігріти сковороду з соняшниковою олією і столовою ложкою викласти оладки. Підсмажити з двох боків на повільному вогні.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати макарони з секретом.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні