Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПасажирів «Укрзалізниці» чекає приємна новація

Пасажирів «Укрзалізниці» чекає приємна новація

Этот материал также доступен на русском языке
З кінця осені пасажири поїздів «Інтерсіті» зможуть під час поїздок підкріпитися новим меню, яке складається тільки з рослинної їжі.

– Сьогодні в Україні курсууть 13 поїздів «Інтерсіті», якими користуються тисячі пасажирів. Серед них є чимало вегетаріанців і веганів, яким тепер не доведеться голодувати в дорозі. Втім, хоча ця новація покликана передусім зробити поїздку комфортною для них, ми в ній вбачаємо ще одну важливу місію – надихнути всіх, навіть тих, хто любить м’ясо, перетворити свій холодильник на сад, – розповів засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

– Ми вдячні UAnimals за ініціативу, а партнерам за Do & Co і WOG Cafe за її втілення, – не сумніваюся, що це меню сподобається пасажирам і урізноманітнить їхні подорожі залізницею, – зазначає керівник із пасажирських комунікацій та клієнтського сервісу «Укрзалізниці» Олександр Шевченко.

Ланч-бокс містить фалафель на подушці з хумусу зі шпинатом, в’яленими томатами і шампіньйонами, а також моркву в кисло-солодкому соусі чилі. Насолодитися рослинним ланч-боксом можна буде в усіх поїздах «Інтерсіті» вже до кінця осені.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні