П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня 2021 року

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 жовтня 2021 року

Этот материал также доступен на русском языке
З 11 по 17 жовтня - зростаючий місяць, а це значить, що можна починати будь-які нові справи, навіть стрижки зараз рекомендовані. Що радять нам зірки?

Овен

Проявіть стриманість у фінансових питаннях: витрати мусять бути виправданими. У п’ятницю не спілкуйтеся з незнайомими людьми, можлива агресія з їхнього боку.

Телець

Будьте готові до виникнення форс-мажорних ситуацій, які зажадають оперативних рішень. У зону ризику потрапляють поїздки на автомобілі, тому будьте вкрай обережні.

Близнюки

Ви багато встигнете зробити, якщо не будете ставити перед собою надто складних завдань. Вихідні проведіть з рідними людьми.

Рак

Не слід з’ясовувати стосунки з тими, хто вам дорогий. Зараз сприятливий час для дружнього спілкування.

Лев

Можливе отримання важливої ​​інформації. Плани, складені на цьому тижні, буде легко здійснити надалі. У п’ятницю намагайтеся уникати ризикованих ситуацій, укладення угод.

Діва

На цьому тижні не виключені сварки і дрібні побутові негаразди. Намагайтеся менше обговорювати свої справи з малознайомими людьми. Проте на роботі можливе підвищення на посаді або збільшення зарплати.

Терези

Займіться на цьому тижні влагоджуванням дрібних робочих і побутових справ, які були надовго відкладені. Зараз хороший час для далеких поїздок. А от починати ремонт поки що не варто.

Скорпіон

Не варто брати на себе забагато, інакше ризикуєте знесилитися вже до середини тижня. Можливо, доведеться задіяти старі зв’язки. В дорозі не виключені затримки та перешкоди.

Стрілець

Багатьом Стрільцям доведеться взяти на себе частину чужих справ. Можна допомогти, проте не слід дозволяти сідати собі на шию.

Козеріг

На перший план може вийти турбота про грошові справи та службову репутацію. Тим, хто перебуває в пошуку підробітку, слід розвинути ділову активність в Інтернеті.

Водолій

Хороший час для того, щоб працювати в колективі однодумців. Відносини з близькими, колегами, коханими або дітьми будуть складатися гармонійно.

Риби

На цьому тижні грамотно розподіляйте навантаження, інакше до вихідних відбудеться такий занепад сил, що вам доведеться забути про свої плани.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні