П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп здоров'я на жовтень: що обіцяють зорі...

Гороскоп здоров’я на жовтень: що обіцяють зорі…

Этот материал также доступен на русском языке
Гороскоп здоров’я за знаками Зодіаку дає велику практичну користь, дозволяє вчасно дізнатися про схильність до певних захворювань відповідно до знаку Зодіаку і вжити потрібних заходів.

Овен

У жовтні здоров’я – не сильна сторона Овна. Вас наздоженуть віруси, але ви їх переможете. Головне – настрій. Овнам із зайвою вагою час замислитися про те, що зайві кілограми не лише псують зовнішній вигляд, але й помітно погіршують здоров’я. Почніть з легких фізичних навантажень, наприклад, з ходьби або посильної зарядки . І обов’язково перегляньте раціон харчування.

Телець

Тельцям потрібно звернути увагу на лор-органи. Зараз ви схильні до простудних захворювань, які плавно перетікатимуть в ускладнення. Звісно, цього може і не статися, якщо ви вчасно підете до лікаря і почнете лікування.

Близнюки

Близнюки не мусять втратити шанс кинути шкідливі звички. Жовтень – сприятливий час позбутися потягу до сигарет. Звичайно, перший час буде нелегко, але незабаром ви і думати забудете про куріння. Можна допомогти собі ліками, але тільки за рекомендацією лікаря.

У жовтні буде вразливою травна система, тому не нехтуйте дієтичними продуктами.

Рак

У жовтні Раки ризикують підчепити інфекцію. Це можуть бути ротавірус, грип, застуда. При будь-якому нездужанні не займайтеся самолікуванням, краще одразу звернутися до лікаря, тоді ви витратите менше часу на відновлення і швидше повернетеся до улюблених справ.

Ракам пора вилізти зі свого панцира, щоб черпати ззовні позитивні емоції. Це дуже впливає на фізичний стан. Зірки рекомендують більше гуляти, зустрічатися з приємними людьми, за можливістю – займатися спортом.

Лев

Левам бракує енергії. Для цього доведеться багато працювати над собою – змінити спосіб життя. Обміркуйте свій режим дня, більше відпочивайте, висипайтеся і обов’язково гуляйте в будь-яку погоду. Можливо, вам будуть потрібні вітаміни – обговоріть це з лікарем.

Діва

Дів можуть турбувати часті головні болі або запаморочення. Щоб переконатися, що немає нічого серйозного, потрібно обов’язково звернутися до лікаря. В іншому разі ці симптоми переростуть у вегетативні кризи, які пов’язані з погіршенням слуху і зору, сприяють задишці. І в жодному разі не займайтеся самолікуванням – все це дуже серйозно.

Терези

Терези схильні до травм у жовтні, тому серйозні фізичні навантаження вам протипоказані. Слід надавати перевагу легкій гімнастиці, йозі (якщо є комп’ютер – нею можна займатися самостійно вдома).

В середині осені ваш імунітет «збідніє», а значить – постійно чіплятимуться простудні захворювання. То вухо заболить, то ангіна нагряне. Зірки радять одягатися тепліше і уникати протягів.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно стежити за спиною. Ймовірними є загострення хронічних захворювань, таких як артрит, остеохондроз, невралгії. Зараз краще не піддавати тіло серйозним навантаженням і тепліше одягатися. Щодня робіть гімнастику для спини і обов’язково починайте день з зарядки.

У жовтні також уразливими є судини. Потрібно покращувати кровообіг всіма доступними способами. Якщо немає можливості звернутися до масажиста, робіть собі масаж самі (можна придбати в аптеці недорогий масажер).

Стрілець

Стрільці відчують емоційне і фізичне вигоряння, що позначиться на здоров’ї. Запаморочення, головні болі, погіршення зору – те, з чим доведеться зіткнутися. Але щойно ви відновите режим сну і відпочинку, все повернеться на свої місця.

У жовтні ви схильні не лише до стресів, але й травм, тому будьте обережні за кермом і уникайте потенційно небезпечних видів діяльності.

Козеріг

Козероги схильні до інфекцій, і не тільки простудних. Хороший імунітет передусім залежить від стану організму. І зайва вага відіграє тут не останню роль. Від неї страждають всі органи і системи, а значить – час вживати заходів до схуднення. Почніть з правильного харчування, поступово додаючи фізичну активність.

Водолій

У Водоліїв не все гаразд із серцево-судинною системою. Потрібно серйозніше ставитися до свого здоров’я, вчасно проходити обстеження і консультуватися зі спеціалістом.

Можуть нагадати про себе старі хронічні захворювання, які будуть зовсім не доречними. Щоб не запустити організм, прислухайтеся до перших дзвіночків.

Наприкінці жовтня ви будете схильні до травм, тому уникайте небезпечних видів діяльності.

Риби

Здоров’я Риб не доставляє великих проблем, а все тому, що вчасно проводите профілактику. Але бувають несподіванки: наприклад, у жовтні найвразливішою частиною стануть лор-органи. Вухо, горло і ніс будуть першими подавати сигнали про те, що у вас переохолодження.

У жовтні зірки радять зайнятися лікуванням зубів, тож, якщо є проблеми, знайдіть час для походу до стоматолога.

Нагадаємо, раніше опубліковано: Гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня

Читайте також: Характер за знаком Зодіака: головні проблеми і як їх розв’язувати

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні