Субота, 11 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня: у трьох знаків Зодіаку...

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 жовтня: у трьох знаків Зодіаку можуть бути проблеми зі здоров’ям

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо дослухатися до порад астрологів, можна уникнути багатьох проблем і складних ситуацій. Зірки підкажуть, як правильно вчинити.

Овен

Намагайтеся не вживати важку їжу, влаштуйте собі розвантажувальні дні. А ще зірки радять вам організувати собі відпочинок на природі або порадувати себе незапланованою покупкою.

Телець

Фінансова ситуація покращиться. В даний період сприятливо здійснювати грошові вкладення. Однак не завадить перед цим проконсультуватися з фахівцем.

Близнюки

Спокусам, які будуть вас переслідувати на кожному кроці, краще не піддаватися. Це стосується зокрема і вашого харчування. Особливо на вихідних, дотримуйтеся корисного раціону.

Рак

Сильний вплив на вас зараз будуть справляти навколишні люди. Розставте пріоритети: на перше місце поки краще поставити сім’ю. Робота почекає. Конфлікти в ці дні краще не затягувати.

Лев

Вашої енергії зараз вистачить на виконання численних дрібних і великих справ! Найвдалішим днем ​​буде п’ятниця, 8 жовтня. Сміливо призначайте важливі зустрічі та переговори!

Діва

Зірки радять вам сповільнитися і перестати поспішати. Відкласти другорядні справи на потім. На роботі аврал виникне ближче до середини тижня, але і там краще делегувати, ніж виконувати все самостійно. Вам просто необхідний якісний відпочинок.

Терези

Не час лінуватися. Незабаром на роботі вам випаде шанс блиснути своїми знаннями і всіх здивувати.

Скорпіон

4 жовтня стане вкрай приємним для вас днем. Кохана людина здивує, день складеться вдало, та й настрій буде прекрасним! На цьому тижні можливі перешкоди і складні завдання.

Стрілець

Період сприятливий для спонтанних рішень. Вже зараз можна і потрібно планувати літній відпочинок! Добре, якщо він буде сімейним або спільним з друзями. На самоті вам краще не залишатися.

Козеріг

Не чиніть опір обставинам, які будуть у вашому житті. Краще навчитеся вміло підлаштовуватися під них. З рідними не сваріться: незабаром вам може знадобитися їхня допомога.

Водолій

Цей час сприятливий для нових знайомств. Самотні Водолії можуть зустріти свою долю. Що стосується фінансів, постарайтеся не влазити в борги і не брати кредитів. 6 жовтня можливі проблеми.

Риби

Включіть у свій розклад розваги та зустрічі з друзями. Можливо, вас не оминуть віруси і застуди. Але якщо звернутися до лікарів вчасно, лікування не буде довгим.

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп на тиждень з 27 вересня по 3 жовтня.

Читайте також: Характер за знаком Зодіаку: головні проблеми та як їх розв’язати.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні