П’ятниця, 22 Жовтня, 2021
ГоловнаНовиниНазвано причину, чому каву треба пити з цукром

Названо причину, чому каву треба пити з цукром

Этот материал также доступен на русском языке
Тим, хто не може уявити свій ранок без кави, вчені радять додати до неї кілька ложечок цукру.

Саме підсолоджений напій дасть максимум користі на початку дня.

Після багаторічних експериментів вчені дійшли висновку, що традиційний ранковий напій потрібно вживати виключно з цукром.

Скільки додати цукру

Оптимальна кількість цукру – 2 чайні ложки на 100 міліграмів напою.

Пояснюється це просто: кофеїн, вступаючи у взаємодію з глюкозою, збільшує активність роботи деяких відділів мозку.

Тому чашка кави допомагає бути уважнішим.

Покращує когнітивні здібності

Іспанські нейропсихологи з’ясували, що кава з цукром значно покращує когнітивні здібності людини. А кава без цукру на розумові здібності людини ніяк не впливає.

Також найкращим часом для кавування вважаються ранкові години – з 9 до 11. У вечірній час від кави краще відмовитися, бо нічого, крім шкоди, вона не заподіє.

Читайте також:

Нове на сайті