Четвер, 21 Жовтня, 2021

Морквяні оладки

Этот материал также доступен на русском языке
Будуть потрібні: 2-3 морквини, 2 яйця, 150-200 г пшеничного борошна, 200 г цукру, 200 мл кефіру, 0,5 чайної ложки кориці, соняшникова олія для смаження.

Моркву помити і очистити. Натерти на великій тертці. У чисту суху миску вбити сирі яйця, збити їх віночком. До збитих яєць додати цукор, корицю і знову все перемішати. В отриману суміш додати кефір. До суміші з кефіру і збитих яєць додати натерту моркву і ретельно все перемішати. Поступово ввести в тісто борошно і знову все перемішати. Постарайтеся додавати борошно маленькими порціями. На розпечену сковороду з соняшниковою олією ложкою викласти тісто і смажити оладки. Вогонь має бути мінімальним, в іншому разі ваші оладки згорять зовні і залишаться сирими всередині. Обсмажити оладки з двох боків до золотистої скоринки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати морквяно-бурякові котлети.

Нове на сайті