Субота, 23 Жовтня, 2021
ГоловнаДомашня енциклопедіяМорквяно-бурякові котлети

Морквяно-бурякові котлети

Этот материал также доступен на русском языке
Нам будуть потрібні: 150 г буряку, 150 г моркви, 50 мл молока 15 г манки, 10 г вершкового масла, зелень (на оздобу), сіль за смаком.

Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці або нарізати соломкою. На сковороді розігріти молоко і викласти в нього моркву. Протушкувати. Потім додати манну крупу, ретельно перемішати. Тушкувати на малому вогні до загусання маси.

Зварити буряк, очистити його від шкірки і натерти на тертці. Далі відправити буряк на сковороду до морквяної маси, посолити і перемішати все. З отриманої маси сформувати котлетки. Деко змастити вершковим маслом і викласти на нього котлети. Поставити в духовку і запікати котлети при температурі 200 градусів. Подавати до столу з зеленню, можна полити сметаною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в Україну потрапило інфіковане м’ясо.

Нове на сайті