Моркву помити, почистити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Перекласти шматочки моркви в каструлю. Залити окропом і варити 7 хвилин, потім воду злити. Для приготування сиропу використовуємо вже готовий відвар (150 мл води) і 0,5 кг цукру. Варимо сироп, додаємо лимонну кислоту і ванільний цукор. Залити сиропом моркву і уварювати на повільному вогні до прозорості моркви. Далі сироп потрібно злити в окремий посуд, а моркву викласти на деко і поставити в духовку на обдування на 45 градусів і підсушити 45 хвилин. Готові цукати обваляти в цукрі і скласти в посудину, щільно закривши кришкою.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом буряку по-корейськи.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…